Bokföring och bokslut

Digitalt och lätthanterligt

På Novia kan vi ta hand om hela eller delar av redovisningen för att du ska kunna fokusera på kärnverksamheten. Med våra digitala verktyg blir det dessutom enkelt att ta del av resultatet.

Företagarens utmaningar

Har du koll på alla regler inom redovisning?

Redovisningsarbetet, så som daglig bokföring och det årliga bokslutet, präglas av många lagar och regler som företag behöver förhålla sig till. Det är därför inte konstigt att det lätt kan bli stressfulla dagar och sena kvällar när den ansvarige ska få alla papper att stämma.

Vårt erbjudande

Novia gör din redovisning korrekt och överskådlig

Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet inom området och bidrar med trygghet och tydlighet till ekonomifunktionen för både aktiebolag och enskilda firmor. Vi har koll på lagar och regler, samt använder oss av digitala verktyg för att kunna samla all dokumentation på ett och samma ställe, vilket bidrar till bättre underlag för analys och sammanställning.

Välkommen till novia

Din moderna ekonomipartner

På Novia möts tradition och innovation. Vi är en del av ett skrå som går generationer tillbaka i tiden, samtidigt som vi alltid blickar framåt för att hitta nya smarta lösningar. Vi förädlar gamla arbetssätt och processer med digitala verktyg, både för oss själva och våra kunder. Helt enkelt tidlös kunskap i en ny förpackning.

Vårt erbjudande inom bokföring och bokslut

Med Novia får du hjälp med allt från den löpande redovisningen till bokslut, analys och åtgärdsförslag. Vi har god kunskap inom bland annat:

  • Daglig redovisning och kvittohantering
  • Leverantörsreskontra och kundreskontra
  • Bokslut inom K1/K2/K3, årsredovisning och deklaration
  • Analys av resultat och nyckeltal
  • Deklarationer och årsbokslut för skogsägare
  • Koncernredovisning