Fakturering

Håll er ständigt uppdaterade

Med Novias användarvänliga faktureringsprogram håller ni bokföringen och reskontran uppdaterade automatiskt vilket sparar mycket tid och resurser.

Företagarens utmaningar

Det tar tid att både ta och få betalt

Många företag upplever själva faktureringen som en svår och tidskrävande uppgift, särskilt när det finns andra verksamhetsområden som behöver stöttning. Stressen bidrar till att faktureringen skjuts upp, läggs på hög och att vissa utlägg och kostnader glöms bort. De uteblivna intäkterna kommer även påverka likviditeten negativt.

Vårt erbjudande

Vi samlar faktureringen på ett enda ställe

Vårt digitala faktureringsprogram gör det möjligt att snabbt skapa en faktura direkt efter det utförda arbetet. På så sätt glöms inga summor bort och ni kan enkelt överskåda kundreskontra samt betalda och obetalda fakturor.

Välkommen till novia

Din moderna ekonomipartner

På Novia möts tradition och innovation. Vi är en del av ett skrå som går generationer tillbaka i tiden, samtidigt som vi alltid blickar framåt för att hitta nya smarta lösningar. Vi förädlar gamla arbetssätt och processer med digitala verktyg, både för oss själva och våra kunder. Helt enkelt tidlös kunskap i en ny förpackning.

Vårt erbjudande inom fakturering

Vi hanterar alla sorters fakturor, både digitala och i pappersformat. Vårt program ser till att ni har en uppdaterad och aktuell reskontra. Det kan även bokföra inbetalningar och skicka ut betalningspåminnelser automatiskt.

  • Fakturering via post, e-post eller som e-faktura
  • Automatiska inbetalningar och påminnelser
  • Dagsfärska siffror och överskådlig reskontra